Ankaragücü rövanş peşinde

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

Ankaragücü rövanş peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. İki takımın yarın akşam 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da Medipol Başakşehir ile karşı karşıya geleceği mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef Başakşehir deplasmanından puanla dönmek.

KIRAN KIRANA MAÇ

Yarın akşam deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanın ardından tamamlayarak İstanbul’a gitti. Antrenmana düz koşu ile başlayan sarı lacivertli futbolcular ısınma koşusunun ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde Başakşehir maçının taktiği üzerinde duruldu yapılan çift kale maç nefes kesti. Antrenman yenileme koşusu ile sona erdi. Çift kale maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü.

İLK MAÇI BAŞAKŞEHİR’İN

İki takım Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının 15. haftasında MKE Ankaragücü’nün maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Afyonkarahisar’daki Zafer Stadı’nda karşı karşıya gelmiştiler. Zorlu doksan dakika sonunda lider Medipol Başakşehir Edin Visca’nın 8’inci dakikada attığı goller sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Ankaragücü ikinci yarıda etkili bir futbol ortaya koymasına karşın rakibine yenilmekten kurtulamamıştı. Sarı lacivertliler bu kez deplasmanda güçlü rakibinden rövanşı almak için sahaya çıkacak.

HAKEM FIRAT AYDINUS

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 32. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam saat 19.00’da 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Medipol Başakşehir ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus’un yöneteceğini açıkladı. Aydınus’un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Sefer Altuntaş olurken temsilciliklerini ise Erkin Adalar, Haydar Özdemir ve Barış Şensoy yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.