Ankaragücü’nde hedef Bursa

Cumartesi günü saat 13.30’da Eryaman Stadı’nda Bursaspor’u konuk edecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı.

Ankaragücü’nde hedef Bursa
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nun 25. haftasının önemli maçında Cumartesi günü saat 13.30’da Eryaman Stadı’nda Bursaspor’u konuk edecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenman düz koşu ile koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra top kapma çalışması yapan futbolcular çeşitli koşular yaparak antrenmana devam ettiler. Antrenmanın son bölümde dar alanda yapılan çift kale maç kıran kırana geçti. Sarı lacivertliler bugün yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını devam ettirecek.

HEDEF GALİBİYETİ

Son dört haftada aldığı 3 galibiyet 1 beraberlik sonunda topladığı 30 puanla ligde 12. sıraya yükselen sarı lacivertlilerde hedef bu kez alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bursaspor’u yenerek çıkışını sürdürmek. Kasımpaşa’yı 3-0 yenerek çıkış serüvenini başlatan Ankara temsilcisi ardından deplasmanda Akhisarspor ile 0-0 berabere kaldıktan sonra bu kez evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u 2-1 yenerek yoluna devam eden Ankaragücü son olarak deplasmanda Antalyaspor’u yine deplasmanda 4-2 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Dört maç sonunda toplanan 10 puanla tehlikeli bölgeden yavaş yavaş kurtulan sarı lacivertliler bu hafta kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

KAPLAN TAKIMA GÜVENİYOR

Ankaragücü’nün son antrenmanından önce teknik direktör Mustafa Kaplan takımla sahanın kenarından bir toplantı yaparak oynayacakları Bursaspor maçının önemini anlattı. Kaplan, futbolcularını son haftalarda alınan galibiyetlerden sonra dikkatli olması konusunda uyararak rakibi hafife almamalarını ve ciddiyetle hazırlanmalarını istedi. Rakibin kendileri gibi ligin alt sıralarından kurtulmak için mücadele ettiğini ve her iki takım içinde zor bir maç olacağının altını çizip antrenmanlarda sıkıp çalışmalarını istedi.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.