Demirlibahçe ve Mete Spor Sal’da

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) tarafından edilen Ankara Amatör Küme maçlarından heyecan sona ermeye başladı. Ankara Süper Amatör Küme’ye yükselme maçları sona ererken lige yükselen son iki takımda belli oldu

Demirlibahçe ve Mete Spor Sal’da
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) tarafından edilen Ankara Amatör Küme maçlarından heyecan sona ermeye başladı. Ankara Süper Amatör Küme’ye yükselme maçları sona ererken lige yükselen son iki takımda belli oldu.

KUPAYI BAŞKAN VERDİ

AASFK 2018-2019 sezonu 1. Amatör Küme Play-Off mücadelelerinde 14 puan toplayarak şampiyon olan Demirlibahçe Spor Kulübü ligi 13 puan toplayarak ikinci olarak tamamlayan Ankara Mete Spor Kulübü oynadıkları maçları kazanarak Ankara Süper Amatör Lig’e yükseldi. Demirlibahçe Spor Kulübü’ne ve Mete Spor Kulüpleri’ne şampiyonluk kupasını Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu verip önümüzdeki sezon ASL’de başarılar diledi.

3. TAKIM KİM OLACAK?

Anadolu Gazetesi olarak Demirlibahçe ve Ankara Mete Spor Kulüplerimizin başkanlarını ve tüm kurulları ile teknik kadro, sporcularını ve camialarını tebrik eder, önümüzdeki sezon Süper Amatör Lig’de başarılar dileriz. Öte yandan Süper Amatör Lige çıkacak üçüncü ve son takım Güneş Spor, Kavaklıdere Spor, Kalecik Spor ve Site Zafer Spor takımları arasında oynanacak final müsabakaları ardından belli olacak.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.