Gençlerbirliği Adana deplasmanında

Spor Toto Birinci Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği deplasmanda Adanaspor ile zorlu bir maça çıkacak.

Gençlerbirliği Adana deplasmanında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği deplasmanda Adanaspor ile zorlu bir maça çıkacak. Yarın saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadeleyi Emre Malok yönetecek. Üç puan parolası ile Adana’ya giden kırmızı siyahlılarda hedef bu maçtan da galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak. İki takım arasında ligin ilk yarasında Ankara’da Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 eşitlikle sona ermişti.

ADANA’YA GİTTİLER

Yarın deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yaptığı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak hava yolu ile Adana’ya gitti. Isınma koşusu ve el topu ile başlayan son antrenman daha dar alanda top kapma oyunu ile devam etti. İkinci bölümde kondisyon çalışması yapan futbolcular son bölümde yapılan dar alanda çift kale maç ile günü tamamladı. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü. Takımda eksik veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Bu zorlu maç öncesi Gençlerbirliği 51 puan ve averajla Abalı Denizlisspor ile liderliği paylaşırken play-off mücadelesi veren Adanaspor ise 38 puanla 8. sırada bulunuyor.

HAKEM EMRE MALOK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Ligde 26. haftanın maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın saat 16.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Adanaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak zorlu mücadeleye Emre Malok’un yöneteceği belirtildi. Malok’unyardımcılıklarını Emin Yıldırım ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi Batuhan Gültek olurken, gözlemcisi Namık Karaman, temsilciliklerini de Hüsnü Arslan, Murat Kutaniş ve Ayper Yücel yapacak.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.