Gençler’e bir puan yeter

Spor Toto Birinci Lig’de heyecan dorukta. Şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği ligin 33’üncü haftasında yarın deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Gençler’e bir puan yeter
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Birinci Lig’de heyecan dorukta. Şampiyonluk mücadelesi veren Gençlerbirliği ligin 33’üncü haftasında yarın deplasmanda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı siyahlı ekip bu maçtan bir puanla ayrıldığı takdirde bir yılın ardından yeniden Spor Toto Süper Lig’e yükselecek. Gaziantep Stadı’nda oynanacak ve saat 16.30’da başlayacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek. Kırmızı siyahlılarda hedef Gaziantep’ten Ankara’ya şampiyon olarak dönmek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını tamamlayan Gençlerbirliği havayolu ile Gaziantep’e gitti. Kırmızı siyahlıların son antrenmanı ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Futbolcular daha sonra dar alanda top kapma oyunu oynadı. İkinci bölüme şut çalışmasıyla geçen futbolcular günü dar alanda oynanan taktik çift kale maç ile noktaladı. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü. Kıran kırana geçen maçta atılan goller ve son vuruşlardaki başarı Gazişehir Gaziantep öncesi moral verdi.

İLK MAÇ GAZİŞEHİR’İN

İki takım Spor Toto 1'inci Lig'in 16'ncı haftasında Gençlerbirliği’nin maçlarını oynadığı Osmanlı Stadı’nan saha zeminindeki problem nedeniyle Eskişehir'de karşı karşıya gelmişti. O mücadeleyi ev sahibi Gençlerbirliği 2-1 kazanarak sahadan üç puanla ayrılmıştı. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 31’inci dakikada Nadir Çiftçi ve 89’uncu dakikada kaptan Ahmet Oğuz’un golleriyle 2-1 kazanmıştı. Konuk Gazişehir Gaziantep’in tek sayısını 47’inci dakika Oğulcan Çağlayan atmıştı.

HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig’in Sezonu 33. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın saat 16.30’da Gaziantep Stadı’nda oynanacak olan Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek’in yöneteceğini açıkladı. Şimşek’in yardımcılıklarını Sehalattin Altay ve Ali Tuna yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Veli Karakaya olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Türkay Güdü olurken temsilciliklerini ise Süleyman Arkan, Bülent Balta ve Temel Tüysüz yapacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.