Maliye Ziraat’e krediyi kesti

Efeler Ligi Play-off 5/8.’lik Etabı ilk karşılaşmaları oynanan iki maçla başladı.

Maliye Ziraat’e krediyi kesti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Efeler Ligi Play-off 5/8.’lik Etabı ilk karşılaşmaları oynanan iki maçla başladı. İki Ankara takımının karşı karşıya geldiği mücadeleden gülerek ayrılan 3-0’lık sonuçla Maliye Piyango olurken günün bir diğer maçında Tokat Belediye Plevne evinde İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nü 25-23, 25-23, 25-22 setlerle 3-0 yenerek seride 1-0 öne geçti.

İKİNCİ MAÇ 13 NİSAN’DA

Ziraat Bankası klasman etabı ilk karşılaşmasında Maliye Piyango ile karşılaştı. Başkent Voleybol Salonunda oynanan Koray Yılmazgil ve Erhan Alparslan hakem ikilisinin yönettiği mücadele bir saat 32 dakika süren mücadeleyi Maliye Piyango 3-0 kazandı. Maçın setlerini 18-25, 23-25, 21-25 Maliye Piyango lehine sonuçlandı. Bu maçın rövanşı 13 Nisan Cumartesi saat 15:00’da oynanacak. İki takımın karşılaşmasında kadro olarak Ziraat Bankası’ndan daha kaliteli yabancılara sahip olan Maliye Piyango hem iyi savunma yaptı hem de iyi hücum ederek sonuç ulaştı. Özellikle John Wendt ile etkili olan Maliye ikini set dışında rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermedi.

MAÇIN İKİNCİ SETİ SET NEFESLERİ KESTİ

Mücadeleye Maliye Piyango iyi başladı. Attığı sert servislerle Ziraat Bankası’nın oyuna girmesine izin vermeyen kırmızı beyazlılar file önünde blok üstünlüğü ile bu seti 25-18 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette büyük çekişme yaşandı. Ziraat Bankası ile Maliye Piyango arasındaki çekişme ve heyecan setin sonuna kadar sürdü. Özellikle son sayılar nefes keserken daha az hata yapan ve iyi servis atan Maliye bu seti zorda 25-23 alarak durumu 2-0 yaptı. Üçüncü set karşılıklı sayılarla başlarken kadro kalitesi olarak rakibinden daha iyi olan Maliye Piyango iyi servis atarak başladığı bu sette daha iyi savunma yaparak 25-21 maçı da 3-0 kazanarak seride 1-0 öne geçti.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.