Osmanlı deplasmandan puanla döndü

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda AFJET Afyonspor ile Osmanlıspor golsüz berabere kaldı.

Osmanlı deplasmandan puanla döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında deplasmanda AFJET Afyonspor ile Osmanlıspor golsüz berabere kaldı. Ev sahibi Afyon maçın 80’inci dakikada Oltan Karakullukçu’nun ayağından bir penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu sonucun ardından son iki haftaya girilirken Osmanlıspor puanını 56’ya yükseltirken ev sahibi AFJET Afyonspor ise 26 puana yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Zafer Stadı’nda oynanan mücadeleyi Emre Malok, Serdar Diyadin ve Murat Ergin Gözütok hakem üçlüsü yönetti. Mücadele ev sahibi Afyon iyi başladı. Maçın 8'inci dakikasında Oltan Karakullukçu’nun sert ve düzgün vuruşunda top kaleci Karcemarskas'ı geçtikten sonra direğe çarpıp oyun alanına döndü pozisyonun devamında Osmanlı savunması topu taca gönderdi. Maçın 13'üncü dakikasında Afyon bir kez daha gole yaklaştı. Bu dakika içinde Oltan Karakullukçun’nun ceza sahası dışından vurduğu sert şut Karcemarskas'ta kaldı.

OSMANLI GOLE YAKLAŞTI

Maçın ilerleyen dakikaları ile birlikte gol aramaya başlayan Osmanlıspor gole çok yaklaştı. Maçın 16'ncı dakikasında gelişen mor sarılı takımın atağında Hasan Kılıç'ın ara pasında topla buluşan Sinan Kurt topu ayağından fazla açınca kaleci Soner topun sahibi oldu. Maçın 30'uncu dakikasında Osmanlıspor'da Sinan Kurt’un köşe vuruşunda kale sahasında Magaye Gueye'nin vuruşunda Afyon kalecisi Soner topu son anda çizgiden çıkardı. İki takımın atakları sonucu değiştirmeyince maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

PENALTI KAÇTI

İkinci yarıya iki takımda kontrollü oyunla başlamasına karşın golü arayan ve kovalayan Osmanlıspor oldu. Maçın 49'uncu dakikasında gelişen mor sarılı ekibin atağında Lumanza Lembi'nin ortasında Burhan Eşer’in kafa vuruşu kaleci Soner'de kaldı. Maçın 80'inci dakikada Afjet Afyonspor'un kazandığı serbest vuruşta Metin'in ceza sahasına yaptığı ortaya Bayram yükseldi. Bayram'ın kafa vuruşunda Ali Eren elle oynayınca hakem Emre Malok penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Oltan'ın vuruşunda kaleci Karcemarskas kurtardı. Bu ataktan sonra iki takımda skoru değiştirecek golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.