Osmanlıspor evinde “Es”ecek 

Osmanlıspor Spor Toto Birinci Ligin 28. haftasında evinde Eskişehirspor’u konuk edecek olan Osmanlıspor hazırlıklarını tamamladı. Osmanlı Stadı’nda yarın akşam saat 19.30’da oynanacak olan mücadeleyi Bahattin Şimşek yönetecek.

Osmanlıspor evinde “Es”ecek 
Yayınlanma:
Güncelleme:

Altınordu’yu deplasmanda 3-0 yenerek iki hafta sonra galibiyetle tanışarak zirve takibini sürdüren mor sarılılar evinde oynayacağı Eskişehirspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor bu akşam evinde oynayacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Son antrenmana ısınma koşusu ile başlayan futbolcular daha sonra orta sahada kapma oynadıktan sonra kuvvet ve çabukluk çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde Eskişehirspor maçının taktiğini çalışan futbolcular şut çalışmasının ardından antrenmanını bitirdi. Taktik maçta futbolcuların ortaya koydukları futbol teknik direktör Osman Özköylü’nün yüzünü güldürürken sakat futbolcuların iyileşmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. İki takım bu sezon üç kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan ikisi hazırlık birisi de lig maçıydı. Hazırlık maçlarından birisini Osmanlıspor birisini Eskişehirspor kazanmıştı. Ligde oynanan ilk maçı ev sahibi Eskişehirspor ilk maçı Alperen Kocabaş’ın golüyle 1-0 kazanmıştı.

HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Ligin 28. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam Eryaman Stadı’nda saat 19:30’da oynanacak olan Osmanlıspor ile Eskişehirspor arasında oynanacak mücadeleyi Bahattin Şimşek’in yöneteceğini açıkladı. Şimşek’in yardımcılıklarını Samet Çiçek ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü Mustafa Hakan Belder olurken gözlemcisi Hüseyin Sabancı, temsilcileri de Abdülkadir Kardaş, Mukadder Kardiyen ve İbrahim Tan oldu.

osmanlispor-33-001.jpg
 

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.