Osmanlıspor zafer peşinde

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında bu akşam deplasmanda AFJET Afyonspor’a konuk olacak.

Osmanlıspor zafer peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında bu akşam deplasmanda AFJET Afyonspor’a konuk olacak. Zafer Stadı’nda saat 19.30’da oynanacak olan mücadeleyi Emre Malok yönetecek. Son iki haftaya girilen ligde Ankara ekibi play-off sıralamasını iyi bir yerde bitirmek için sahaya üç puan parolası ile çıkacak.

İLK MAÇ OSMANLI’NIN

İki takım ligin ilk yarısının 14’nücü haftasında Osmanlıspor’un sahasının bakımda olması nedeniyle Atilla Karaoğlanoğlu’nun düdük çaldığı maçta Bolu Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelmiştiler. O mücadeleyi 1’inci dakikada Hasan Kılıç 64’üncü dakikada Sinan Kurt ve 90’ıncı dakikada Anıl Karaer’in penaltıdan attığı golle 3-2 yenmişti. Ev sahibi gollerini ise 20’inci dakikada Ersel Aslıyüksek ve 86’ıncı dakikada penaltıdan Oltan Karakullukçu atmıştı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor bu akşam deplasmanda karşı karşıya geleceği AFJET Afyonspor ile oynayacağı maçının hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Afyon’a gitti. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde gerçekleştirilen son antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Isınma koşusu ile başlayan antrenman daha sonra dar alanda top kapma ve saha kenarında sprinti çalışması ile devam etti. Antrenmanın son bölümünde mor sarılı futbolcular AFJET Afyonspor maçının taktiğini çalıştı. Taktik maçta ortaya konulan futbol teknik heyetin yüzünü güldürdü.

HAKEM EMRE MALOK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig’in 32. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 19.30’da Zafer Stadı’nda oynanacak olan AFJET Afyonspor ile Osmanlıspor arasındaki mücadeleyi Emre Malok’un yöneteceğini açıkladı. Malok’un yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bilal Köseoğlu olacak. Zorlu mücadelenin gözlemcisi Necdet Erdiler olurken temsilciliklerini ise Halil Serdar Cevheroğlu, Cengiz Öner ve İlker Emir yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.