Yılmaz Vural: “Göztepe ile görüşmedim”

Önder Özen'in istifası sonrasında Göztepe'nin başına geçeceği konuşulan Yılmaz Vural, sarı-kırmızılı kulüple herhangi bir teması olmadığını söyledi.

Yılmaz Vural: “Göztepe ile görüşmedim”
Yayınlanma:
Güncelleme:

Teknik direktör Yılmaz Vural SporHD.com’a açıklamalarda bulundu. Önder Özen’in istifası sonrasında Göztepe ile kesinlikle görüşmediğini altını çizen deneyimli çalıştırıcı, Türkiye’de sporun içinde siyassallaşmanın üst düzeyde olduğunu ve bu ilişkileri sevmediğini söyledi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında geçen şampiyonluk yarışı hakkında görüş bildiren Vural, “Beşiktaş şampiyonluğa daha yakın diyorduk önceden. Son durumda Fenerbahçe de bir adım yaklaştı. Dolayısıyla şanslar şu anda yine eşit görülüyor. Her an her şey değişebilir. Alt sıradaki takımlar düşme hattında kaldıkça daha dirençli olacaklar. Bu sebepten dolayı biri diğerinin yanında daha favori demek saygısızlık olur” diye konuştu.

“SPORA SİYASET BULAŞMIŞ”

Önder Özen’in istifası sonrasında İzmir Alaçatı’da Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ile görüştüğü iddialarını yalanlayan tecrübeli teknik adam, “Böyle bir görüşmem olmadı. Ara sıra kulüplerle görüşmelerimiz oluyor. Ekonomik bir iş. Burada olaylar artık siyasi hale geldi. Benim gibi bir teknik adamın bu durumda olması üzücü.” diye konuştu.

Ligin bitimine sayılı haftalar kalsa da takım çalıştırıp çalıştırmayacağı yönünde görüş bildiren Vural, “Zaman ne getirir bilinmez. Her an her şey olabilir futbolda. Kulüplerle sürekli görüşüyoruz. Ekonomik bir mesele bu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.