Eyüp Kara

Eyüp Kara

Amacınıza ulaşamayacaksınız

Amacınıza ulaşamayacaksınız

Pazar akşamı Taksim Caddesi’ndeki saldırı canımızı yaktı. Canı yanmayan da yoktur sanırım sadece vatansızlar ve ülkesine düşman olanların canı yanmamıştır buna inanıyorum.

Çünkü patlama üzerinden hükümete verip veriştirenler mi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alanlar mı kimi ararsınız ortaya çıktı hemen.

Güya seçimler yaklaşıyor onun için hükümet özellikle de Cumhurbaşkanı Erdoğan seçilmek için bunlar oluyormuş. Bunu diyenlerin kanı kurusun. İnsan gerçekten söyleyecek söz bulamıyor.

Yahu siz ne tür hainsiniz. Açık açık ortaya çıkın ve diyen ki Erdoğan gitsin diye elimizden gelen bütün kötülüğü yapacağız ve her türlü iftirayı atacağız. Açıkça saflarınızı belli edin ki bu aziz millet kimin ne mal olduğunu anlasın.

Taksim’deki terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 81 vatandaşımızda yaralanmıştı. Bazılarının durumu hafif olmakla birlikte ağır yaralı olanlar da var onlara Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Hayatını kaybedenlerin arasında benim canımı yakan ve beni yıkan ise 9 yaşındaki Ecrin’in olmasıydı. Gerçekten bir çocuk daha hayatının baharında bir fidanı hayattan kopardınız ya sizin Allah belanızı versin diyorum başka ne diyeyim.

Düşünün bir fidan hayattan koparılmış siz kalkmış seçim yaklaştı onun için bu patlama oldu diyecek kadar alçaklaşabiliyorsunuz. Bu zavallılara insan ne söyleyeceğini inanın bilemiyor.

Bir yanda hayatını kaybedenlerin acı ve ailelerin üzüntüsü, bir yanda devletine kafa tutan zihniyet. Devletine bel altından vuran zavallılar hangi birine yanacaksın hangi birine laf söyleyeceksin.

Fakat şunu söyleyebilirim ki devlet yapanın yanına bırakmaz bunu biliyorum. Saldırının sabahı bombalı saldırılı gerçekleştirilen Suriyeli Ahlam Albashir devletimiz saklandığı ininde onu hemen derdest etti.

Ahlam Albashir yakalandı onun üzerinden bile kendilerine prim kasmak derdinde olan zavallılar hemen kendilerini gösterip bunun bir kurgu olduğundan ve devletin bundan haberi vardı demeleri bile onların ne kadar kansız olduklarının bir göstergesi değil de nedir?

Bombanın güçlendirilmiş TNT olduğu ve patladığında etkisi büyük olduğu için özellikle seçildi. Maksat vatandaşa korku ve gözdağı verip, onların hayatını kabusa çevirmek ve kendilerinin burada olduğu hatırlatmaktı, fakat Türkiye Cumhuriyeti’nin ne kadar büyük devlet olduğunun farkında değiller sanırım.

Biz bu filmi daha önce gördük. Merak etmeyin ve içinizi ferah tutun devletimize güveniyoruz ve biz bu vatanın evlatlarıyız öyle kolay kolay korkup hayatımızı kabusa çevirmelerine izin vermeyiz. Hayatımıza kaldığımız yerden devam eder ve devletimizin yanında olmaya devam ederiz. Siz kendi zavallılığınıza yanın.

Hele hele bu sosyal medya yok mu, orası tam bir bataklık haline dönüştü buna artık inanıyorum. Yüzünüze karşı iki laf edemeyecek insanlar klavye başına geçerek size her türlü hakareti ve ithamı yapacak, devletini karalayacak, hükümetine hakaret edecek sonra kenara çekilecek. Var mı öyle üç kuruşa beş köfte. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz ve devletimiz er geç senin yakana yapışır neye uğradığını şaşırırsın haberin olsun.

Benim kızgınlığım devletini hedef alanlara. Yahu siz hangi gün devletinizin yanında olacaksınız? Hangi gün milletinizden yana olup ve yaraları saracaksınız onu merak ediyorum?

Patlama sonrası İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, ABD’nin taziye dileklerini kabul etmediklerini ve bu işin içinde onların olduğunu ima etti. Bende öyle düşünüyorum, nerede bir terör, nerede bir kan ve gözyaşı varsa orada Amerika var.

Utanmadan sıkılmadan birde taziye dileklerini iletiyor ve Türkiye bizim NATO’da müttefikimiz her daim yanınızdayız biz hiçbir bir terörü desteklemiyoruz diyerek ayak yapıyor. Onların elinin olmadığı bir terör olayı var mı merak ediyorum?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüp Kara Arşivi