Eyüp Kara

Eyüp Kara

Biz bunu biliyoruz

Biz bunu biliyoruz

Türkiye Cumhuriyeti öyle büyük bir devlet ki siz daha bunu anlayamamışsınız. Terör saldırısı ile bizleri yıldıracağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bizler bir ölür bin doğarız bunu aklınızın bir köşesine yazın ve iyi ezberleyin.

Pazar akşamı İstanbul’un sosyal yaşamının merkezi olanı İstiklal Caddesi’nde bir terör saldırı düzenlendi ve yine masum insanlarımız canını kaybetti, yine masum çocuklar hayatlarının baharında yaşamdan koparıldı.

Pazar gününün keyfini yaşamak için İstiklal Caddesi’ne çıkan hiçbir şeyden haberi olmayan masum insanlar biranda adeta cehennemi yaşadı. Terör örgütünün saldırı sonrası 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 81 vatandaşımız da yaralandı.

Dedim ya bizim devletimiz o kadar büyük ki o kansız, o alçak, o şerefsizi hemen saklandığı ininde yakaladı. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, bombayı bırakan kişinin yakalandığını açıkladı. Soylu, “Eylemin talimatının Kobani'den geldiği, eylemi yapanın Afrin'den geçtiği konusunda değerlendirmemiz var” diyerek teröre selam çakanlara mesajını gönderdi, onlar anlayacak mı bakalım?

Terör dünyanın her yerinde olabiliyor bunun örneklerini sürekli görüyoruz fakat bizdeki patlamayı terör örgütü yaptı diyemeyenler var onlara yazıklar olsun. Başta siyasi parti liderleri isimleri lazım değil çünkü onların kendilerine hayrı yok, sana, bana ve bu millete ne hayrı olsun.

Geçmiş olsun diyorlar güya ama terör saldırısı diyemiyorlar size ne demek lazım ben bilemedim vatandaş söylesin size söyleyeceğini anlayacağınız dilden. Neden korkuyorsunuz terör saldırısı demeye, masa altında gizli tuttuğunuz yedinci ortağınız size kızar mı diye korkuyorsunuz?

İçişleri Bakanımız ne diyor talimat Kobani’den gelmiş diyor. Bu ne demektir bu bir terör saldırısıdır. Madem sizler muhalefet partilerisiniz neden terör saldırısı demeye diliniz varmıyor, cesaretiniz mi yok? Yoksa size birileri sakın terör saldırısı deme sonra canınızı yakarız mı demek istedi?

Patlama sonrası devletimiz, bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de sosyal medyada olacak kirliliğin, asılsız haberlerin ve vatandaşı huzursuz edecek paylaşımların önüne geçmek için sosyal medyada bir süre erişim engeli koydu.

Vay efendim siz nasıl yasak koyarsınız diyerek yaygara koparan zavallılar var. Başta ta bir parti kuran kendini nimetten sayan bir vatandaş var adı lazım değil çünkü kendisi benim gözümde sıfırdan daha aşağıdadır. Kalkmış devlete akıl vermeye kalkıyor. Sen aklını kendine sakla vasıfsız eleman.

Sosyal medyada başta terör seviciler hemen klavye başına geçerek başta devletimiz olmak üzere askerine, polisine saldırıya geçti. Yetmezmiş gibi patlama yerinden resimler ve videolar paylaşarak vatandaşı huzursuz ve rahatsız etti. Bunlar yetmedi kin ve nefretlerini sosyal medyadan kusmaya başladılar. Ülkelerine olan düşmanlıklarını ve vatan hainliğini ortaya döktüler.

Devlet ne yaptı asılsız sosyal medya paylaşımları da mercek alarak birçok hesap sahibi hakkında yasal inceleme başlattı. Yahu bu hainleri, bu kansızları anladım da normal vatandaş neden bu resim ve videoları paylaşır. Başka ülkelerde patlama olduğu zaman oradaki vatandaş resim ve video paylaşıp kirliliğe, izin vermiyor ve devletinin yanında oluyor.

Bizde ne oluyor derseniz; Canını veren vatandaşların çarşaf çarşaf resim ve videolarını paylaşıyorlar marifetmiş gibi. Sonra devlet kısıtlama getirince devletine kin tutuyor, öfke kusuyor bu alçaklar.

Ama unutmayım bu vatan öyle üç beş çapulcunun yaptığı terör saldırısına teslim olacak bir ülke değildir, kafanıza iyi yazın ve aklınızın bir köşesinde tutun isterseniz.

Terör saldırısında hayatını vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eyüp Kara Arşivi