23 Nisan Çankaya'da çoşkuyla kutlanacak

Çankaya Belediyesi, bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını tamamladı. İlçenin dört bir yanını bayraklarla süsleyen belediye, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle Çankayalıları bir araya getirecek.

23 Nisan Çankaya'da çoşkuyla kutlanacak
Yayınlanma:

23 Nisan'ın merkezi olan Anıtpark, bu yıl 1000 Çocuk Korosu Konseri'ne ev sahipliği yapacak. Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği konser, 23 Nisan günü saat 16.00'da başlayacak. Şef Mehmet Efe yönetimindeki 1000 Çocuk Korosu, Anıtpark'ın tarihi atmosferinde marşlar, çocuk şarkıları ve halk türkülerini seslendirecek.

Konserin ardından saat 19.00'da sahne alacak olan Grup Doludizgin, unutulmaz Barış Manço şarkılarıyla Çankayalılarla buluşacak. Türkiye'nin sevilen sanatçısı Barış Manço'nun eserlerini seslendirecek olan grup, 23 Nisan gecesine renk katacak.

Hafta boyunca sürecek olan kutlamalar, 27 Nisan Cumartesi günü İnönü Parkı'nda düzenlenecek Çocuk Şenliği ile son bulacak. Saat 13.00'te başlayacak olan şenlikte çocuklar, tahta bacaklar, jonglörler, hayvan orkestrası ve balon şov eşliğinde eğlenceli bir gün geçirecek.

ÇANKAYA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI TAKVİMİ

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerin takvimi ise şu şekilde:

  • 20 Nisan Cumartesi: Gordion String Quartet ve Çankaya Belediyesi Muammer Sun Müzik Atölyesi Çocuk Korosu Konseri - Kuğulu Park, Saat: 16.00
  • 22 Nisan Pazartesi: Çankaya Belediyesi Gündüz Bakım Evleri Çocuklar Sergisi - Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi, Saat: 13.00
  • Çankaya Belediyesi Çocuk Atölyeleri Sergisi - Zülfü Livaneli Kültür Merkezi, Saat:16.00
  • 23 Nisan Salı: 1000 Çocuk Korosu 23 Nisan Konseri - Anıtpark, Saat: 16.00
  • Doludizgin Manço Project Konseri - Anıtpark, Saat: 19.00
  • 27 Nisan Cumartesi: Çankaya Belediyesi Çocuk Şenliği - İsmet İnönü Parkı Birlik Mah. 365 AVM Yanı, Saat: 13.00

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.