'6 Şubat'tan Günümüze Mektuplar' sergisi Ankara'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mektup Arkadaşlarım Derneği iş birliğiyle düzenlenen '6 Şubat'tan Günümüze Mektuplar' sergisi, Başkentlilerle buluştu. Sergi, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde depremzede vatandaşlara yazılan mektupları 20 Nisan Cumartesi gününe kadar sergileyecek.

'6 Şubat'tan Günümüze Mektuplar' sergisi Ankara'da!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Mektup Arkadaşlarım Derneği'nin ortaklığında gerçekleştirilen "6 Şubat'tan Günümüze Mektuplar" sergisi, Ankara'nın kalbinde, Kızılay Metro Sanat Galerisi'nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Sergide, yurt içi ve yurt dışından, depremzede vatandaşlara yazılan duygusal mektuplar yer alıyor.

Serginin açılışında konuşan Mektup Arkadaşlarım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gürçin Gökçebağ, depremin unutulmaması ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla serginin düzenlendiğini vurguladı. Sergide yer alan yaklaşık 50 mektubun, Ankara'da ilk defa sergilendiğini belirten Gökçebağ, özellikle depremden etkilenen minik Alperen'in çağrısıyla başlayan mektup yazma sürecinin, birçok insanın duygusal iyileşmesine katkı sağladığını ifade etti.

hatay.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Koordinasyon Merkezi sorumlusu Halil Kasap ise deprem sonrası destek çalışmalarına dikkat çekerek, Mektup Arkadaşlarım Derneği ile iş birliği yaparak depremzede vatandaşların duygularını paylaşmak ve onlara destek olmayı amaçladıklarını belirtti.

Sergi, 20 Nisan Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.