Ankara'da yağma operasyonu: Çok sayıda gözaltı yapıldı

Ankara Yenimahalle'de 'Nitelikli Yağma ve Kasten Yaralama' olayıyla ilgili olarak 1'i çocuk 10 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da yağma operasyonu: Çok sayıda gözaltı yapıldı
Yayınlanma:

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde geçtiğimiz 5 Nisan'da meydana gelen 'Nitelikli Yağma ve Kasten Yaralama' olayıyla ilgili emniyet güçleri önemli bir adım attı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yeşilevler Mahallesi'nde gerçekleşen olayda İ.K. ve S.K.'yi yaralayarak cep telefonu ve 7 bin lira nakit parayı gasp eden şüphelilerin izini sürdü.

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri titiz bir çalışma yürüterek şüphelilerin kimliklerini tespit etti ve adreslerini belirledi. Ardından gerçekleştirilen operasyonla birlikte 1'i çocuk toplamda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme sürecinde H.T. ve M.B.M. isimli şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdüğünü ve suçluların adalet önünde hesap vereceğini belirtti. Olayda yaralanan İ.K. ve S.K.'nin ise tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.