Ankara’nın Keçiören ilçesi Barışyolu Caddesi'nde beklenen asfalt çalışması ABB ekipleri tarafından başladı

Birçok kez gündeme getirdiğimiz Keçiören Barışyolu Caddesi’ndeki ASKİ’nin başlattığı yağmur suyu ve kanalizasyon projesi çalışmalarında sona yaklaşıldı. Aylar sonra beklenen asfaltlama çalışmaları Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekiplerince yapılmaya başlandı.

Ankara’nın Keçiören ilçesi Barışyolu Caddesi'nde beklenen asfalt çalışması ABB ekipleri tarafından başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

20 Ocak’ta yayınladığımız haberde projenin yüklenici firma yetkilileri 15-20 gün içerisinde alanın biteceği müjdesini verdiği Barışyolu Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları başladı.

img-2643.jpg

ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

anadolugazete.com.tr, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü Kanal İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından ihalesi yapılan firmanın Ağustos 2023’ten bu yana Barışyolu Caddesi ve çevresinde ilerlettiği çalışmayı birçok kez gündeme getirdi. Belirlenen teslim tarihinde tamamlanmayan çalışmalarda yeni bir gelişme yaşandı.

img-2647.jpg

Bölgede yaşayan vatandaşların birçok kez durumdan şikâyet etmesine rağmen işler uzamış, kış aylarında su ve doğalgaz kesintileri yaşanmıştı. Okula çocuklarını götüren veliler mağdur olduklarını açıklamış ve okulların eğitim öğretime devam ettiği dönemde yapılan çalışmalardan şikayet etmişti. ABB Meclisi Birinci Başkanvekili ve Keçiören Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Ünal da alanda çalışmaları inceleyerek vatandaşların şikayetlerini gündeme getirmişti.

img-2653.jpg

20 Ocak’ta yetkililerin açıklamalarına yer verdiğimiz haberde, "Çalışmaların 15-20 gün içerisinde biteceği ve Barışyolu Caddesi’nde tamamlanması gereken az bir bölgenin kaldığı" ifade edilmişti. ASKİ'nin yaptığı çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede ABB ekipleri tarafından asfalt serimi başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.