Başkent'e güven veren görüntüler paylaşıldı!

Ankara Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımda Başkent'e güven veren Yunuslar, görev yerlerine dağıldı.

Başkent'e güven veren görüntüler paylaşıldı!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Başkent Ankara'da 6 milyon vatandaşın güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan emniyet güçlerine takviye ekipler dahil oldu.

Ankara emniyet Müdürlüğü, yeni araçları ve görev yapacak olan polis timlerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabı X platformundan yapılan paylaşımda, "Mevsim şartlarının düzelmesiyle yeniden motosikletle göreve başlayan motosikletli polis timlerimiz Yunuslar, İl Emniyet Müdürlüğümüzde düzenlenen geleneksel motor binme töreninin ardından yaz boyunca görev yapacakları yerlere dağıldı." denildi.

motorlar.jpg

TÖRENLE UĞURLANDI

Ankara'nın dört bir yanında görev yapacak olan Yunusların sayısını ve ekipmanlarını da paylaşan Ankara Emniyet Müdürlüğü, söz konusu paylaşımın devamında şu detaylara yer verdi:

"43’ü yeni toplam 320 personel, 110 motosiklet ve 48 araç ile birlikte ekiplerimiz, Başkent’in her sokağında görev yapacak."

motorlar2.jpg

ANKARA EMNİYETİ'NDEN NOSTALJİK PAYLAŞIM

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 25 Nisan'daki paylaşımında ise 1986 yılına ait nostaljik fotoğrafa yer vermişti. Müdürlüğün paylaşımında, "1986 yılında Başkent Ankara’da trafik denetimi…" notuyla siyah beyaz bir fotoğraf paylaşıldı.

emniyet-nostalji.jpg

Ankara Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından sık sık nostaljik fotoğraflar paylaşarak hem Ankara'nın eski günlerini hatırlatıyor hem de Emniyet'in gelişme kaydettiği süreci gözler önüne seriyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.