Mamak'ta Murat Köse görevi Şahin'e devretti: Belediyede siyaset hizmette yarışmaktır

31 Mart yerel seçimlerinin ardından AK Parti'den CHP'ye geçen Mamak ilçesinde Murat Köse, mazbatayı Veli Gündüz Şahin'e teslim etti ve bir dizi açıklamada bulundu.

Mamak'ta Murat Köse görevi Şahin'e devretti: Belediyede siyaset hizmette yarışmaktır
Yayınlanma:

Murat Köse, "Güzel Mamaklıların tercihi başımızın üzerindedir." diyerek yeni başkana başarılar diledi.

Milli iradenin tecelli ettiğini belirten Köse, Veli Gündüz Şahin'in Mamak Belediye Başkanı olarak seçildiğini ifade etti ve kendisine ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Köse, belediyede siyasetin mazbatayı aldıktan sonra verilen sözlerin tutularak, hizmette ayrım yapılmadan yarışılması gerektiğini vurguladı.

Mamaklılara hizmet etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Köse, 2019 yılındaki seçimlerde verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ve görev süresi içinde 174 hizmet ve eserin tamamlandığını ifade etti. Şimdi ise, yeni başkanın bu hizmetlere yenilerini ekleyerek Mamak halkının daha refah ve mutlu bir yaşam sürmesine katkı sağlaması gerektiğini dile getirdi.

Köse, seçilen meclis üyelerine, muhtarlara ve belediye azalarına da hayırlı olması temennisinde bulunarak, dualarını iyilik, güzellik ve doğruluk üzerine yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.