Haymana'da Özdemir Turgut ne yaptı, Levent Koç ne vaat etti?

Haymana, geçtiğimiz iki dönem boyunca Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Özdemir Turgut tarafından yönetildi. 31 Mart'taki yerel seçimlerle birlikte Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Levent Koç tarafından yönetilmeye başlanan Haymana'da önceki dönemlerde ne yapıldı, gelecekte neler yapılacak? Detaylar haberimizde...

Haymana'da Özdemir Turgut ne yaptı, Levent Koç ne vaat etti?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Ankara'da seçimden sonra değişimin yaşandığı adreslerden biri de Haymana oldu. Haymana 2014-2024 yılları arasında Adalet ve Kalkınma Partili (AK Parti) Özdemir Turgut başkanlığında yönetildi. 2024 seçimlerinde el değiştiren Belediye gelecek 5 yıl Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Levent Koç tarafından yönetilecek.

ÖZDEMİR TURGUT DÖNEMİNDE NELER YAPILDI?

Haymana'da 10 yıl boyunca başkanlık görevini yürüten Özdemir Turgut, ilçenin gelişimi adına birçok çalışma yaptı. Başkanlık süresince alt yapı ve yol bakım çalışmalarına önem veren Turgut, doğal gaz çalışmaları ile birlikte yeni yollar yaptı. Turgut, vatandaşların ihtiyaçları için de pazar yeri çalışmalarını tamamladı.

turgut.jpg

Seçimlerden sonra yeniden seçilmeyen Turgut'un ilçede devam eden projeleri de bulunuyordu. Devam eden projelerde ise gençlik merkezi, park yenileme, çevre düzenlemesi, doğal gaz hattında ikinci aşama yer alıyordu.

LEVENT KOÇ HAYMANA İÇİN NELER YAPACAK?

Haymana için birçok projenin sözünü veren Levent Koç, öncelikli olarak ilçedeki bozuk yollar için harekete geçti. Vatandaşlar tarafından sıkça dile getirilen bozuk yollar için çalışma başlatan Levent Koç, yol bakım onarımı kapsamında asfaltlama çalışmalarına başladı.

levent.jpg

İlçedeki göç problemini de ele alacaklarını belirten Koç, Haymana'yı göç veren değil, göç alan bir ilçe haline getireceklerini söyledi. İlçe esnafını rahatlatacak projelerin olduğunu dile getiren Koç, buradaki işsizlik sorunuyla da yakından ilgileneceğinin sözünü verdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.