Keçiören Belediyesinden huzurevi sakinleri için sinema etkinliği!

Keçiören Belediyesinin öncülüğünde, yaş almış vatandaşlar için hizmet veren Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri için unutulmaz bir sinema etkinliği düzenlendi. Otobüslerle sinema salonuna götürülen yaşlılar, görevliler eşliğinde Türk sinemasının sevilen yapımlarından 'Arap Kadri' isimli filmi izleme fırsatı buldu.

Keçiören Belediyesinden huzurevi sakinleri için sinema etkinliği!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören'deki huzurevi sakinleri, ünlü Oyuncular Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili ve Zeynep Çamcı'nın başrollerini üstlendiği "Arap Kadri" filmini büyük bir keyifle izledi. Film sona erdiğinde salonu terk eden yaşlıların yüzlerindeki mutluluk, etkinliğin ne kadar memnuniyetle karşılandığını gözler önüne serdi.

SOSYAL KATILIMI ARTIRMAYA DEVAM

Keçiören Belediyesi, huzurevi sakinlerinin sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamak ve onlara keyifli bir yaşam sunmak amacıyla önümüzdeki günlerde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğini belirtti.

BÜYÜKLERİMİZE SAYGI VE HİZMET

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, belediyeciliğin sadece altyapı hizmetlerinden ibaret olmadığını vurgulayarak, "Büyüklerimiz bizim için değerlidir. Onlara saygı göstermek, yaşamlarını renklendirmek ve mutlu kılmak bizim önceliğimizdir" şeklinde konuştu. Özarslan, huzurevi sakinlerine yönelik düzenlenen etkinliklerin devam edeceğini ve her bir vatandaşın yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.