3 üniversite 62 akademisyen alımı yapacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlara göre, üç farklı üniversitenin çeşitli fakülte ve bölümlerine toplamda 62 akademisyen alımı gerçekleştirilecek.

3 üniversite 62 akademisyen alımı yapacak
Yayınlanma:

Alanya Üniversitesi, 5 profesör, 9 doktor öğretim üyesi, 3 öğretim görevlisi ve 3 araştırma görevlisi istihdam edecek. Başvurular bugün başlayacak ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvurular şahsen veya posta yoluyla üniversiteye yapılacak. Ön değerlendirme ve kesin sonuçlar, üniversitenin resmi web sitesi olan www.alanyauniversity.edu.tr adresinden yayınlanacak.

Fenerbahçe Üniversitesi ise 2 profesör, 7 doktor öğretim üyesi ve 8 araştırma görevlisi alacak. Başvurular da bugün başlayacak ve 8 Mayıs'a kadar devam edecek. Başvurular, adayların [email protected] adresine e-posta yoluyla yapmaları gerekmekte olup, şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Özyeğin Üniversitesi ise çeşitli fakülte ve bölümlerine 3 profesör, 2 doçent, 1 doktor öğretim üyesi, 10 öğretim görevlisi ve 9 araştırma görevlisi alacak. Öğretim üyesi ilanı için başvurular bugün başlayacak ve 9 Mayıs mesai bitimine kadar e-posta yoluyla [email protected] adresine yapılacak. Posta veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Öğretim elemanı kadrosu için ayrı tarihler belirlenmiş olup, ön değerlendirme sonuçları ve kesin sonuçlar, üniversitenin resmi web sitesi olan https://www.ozyegin.edu.tr adresinden yayımlanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.