Amerikalılar bile bu Türk'e şaşırdı: İmplant tedavisi olurken beynine vida saplandı!

Bursa'da diş tedavisi için gittiği klinikte yaşadığı korkunç olayla hayatı altüst olan Ramazan Yılmaz, yaşadığı sıkıntılı deneyimi anlattı. İmplant yapılması gereken çeneye yerleştirilen vida, doktorun yanlış müdahalesi sonucu kafatasına saplandı. Olay, Yılmaz'ın mucizevi şekilde hayatta kalması ve yapılan ameliyatın tıp literatürüne geçmesiyle daha da şaşırtıcı bir boyuta ulaştı.

Amerikalılar bile bu Türk'e şaşırdı: İmplant tedavisi olurken beynine vida saplandı!
Yayınlanma:

DHA'nın haberine göre 40 yaşındaki iki çocuk babası Yılmaz, dişlerindeki sızı için gittiği özel klinikte, implant tedavisi sırasında yaşanan kaza sonucu büyük bir tehlike atlattı. Doktorun yanlış müdahalesiyle vida kafatasına saplandı ve acı içinde kalan Yılmaz, yaşananları anlatırken büyük bir şaşkınlık yaşadı.

HAYATINI KAYBEDECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Doktorun Yılmaz'ı hastaneye bırakıp kaçması, yaşanan trajedinin boyutunu daha da artırdı. Yılmaz, ameliyat öncesinde hayatını kaybedebileceğini bile düşündüğünü ve çocuklarıyla vedalaştığını ifade etti. Ancak, yapılan başarılı ameliyat sonucunda Yılmaz sağlığına kavuştu.

Olay, tıp literatürüne girerek Amerika'da dergilere konu oldu ve bu unutulmaz deneyim, yaşanan trajedinin ötesinde bir olaya dönüştü. Doktor A.D.'nin suçlamalara karşılık, tıbbi bir komplikasyon olarak olayı değerlendirdiği belirtilirken, Yılmaz ise mağduriyetinin giderilmesi için yargıya başvurduğunu dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.