"Bozdoğan-28" operasyonlarında 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin bahar aylarında kırsal bölgelerde eylem hazırlıkları yapmak üzere mağara ve sığınaklara gizledikleri çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların bertaraf edilmesine yönelik "Bozdoğan-28" operasyonları hakkında detaylı bilgi paylaştı.

"Bozdoğan-28" operasyonlarında 82 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi
Yayınlanma:

Operasyonlar kapsamında, 82 adet mağara, sığınak ve barınma alanının etkisiz hale getirildiğini aktaran Yerlikaya, operasyonun 8 ilde gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca, operasyonlarda ele geçirilen materyallerin listesini de verdi.

Yerlikaya'nın paylaşımında, teröristlerin kullanmak üzere sakladığı patlayıcı maddeler, silahlar ve diğer lojistik malzemelerin yanı sıra örgütsel dokümanların ele geçirildiğine vurgu yapıldı. Operasyonların başarıyla sonuçlandığını ifade eden Yerlikaya, terörle mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini ve milletin desteğiyle terörle etkin bir şekilde mücadele edileceğini belirtti. Operasyonlara katılan jandarma birimlerini tebrik eden Yerlikaya, ülkenin her köşesinde terörle mücadelede azimle çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.