Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'ta: Erbil sokaklarında Türk bayrakları...

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretler kapsamında Irak'ın başkenti Bağdat'a geldi. Erdoğan'ı Bağdat Uluslararası Havalimanı'nda Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ve diğer yetkililer resmi törenle karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Irak'ta: Erbil sokaklarında Türk bayrakları...
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç da bulunuyor.

irak.jpg

ERBİL SOKAKLARINDA TÜRK BAYRAKLARI

Erdoğan'ın Irak ziyareti, iki ülke arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi amacıyla önemli anlaşmaların imzalanacağı bir döneme denk geliyor. Erdoğan, Bağdat'ta Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ve Başbakan Muhammed Şiya es-Sudani ile bir araya gelecek, ortak basın toplantısı düzenleyecek ve anlaşmaları imzalayacak.

Ayrıca, Erdoğan'ın Erbil'e gerçekleştireceği ziyaret öncesi, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'de Türk bayrakları ve Erdoğan'ın posterleriyle süslenmiş cadde görüntüleri dikkat çekiyor.

erbil.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.