Et fiyatları uçtu gitti!

Gıda fiyatları günden güne artıyor. Bu durum özellikle et ve süt fiyatlarına belirgin bir şekilde yansıyor. Son günlerde et alamamaktan şikayet eden vatandaşlar için Beşyol Etmarket Satış Sorumlusu Erdoğan Elmalı değerlendirmelerde bulundu.

Et fiyatları uçtu gitti!
Yayınlanma:

Et fiyatları her geçen gün artarken, özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşlar ve emekliler için et satın almak neredeyse hayal oldu. Özellikle Et ve Süt Kurumunu tarafından yapılan yüzde 25'lik zam vatandaşların belini daha da büktü.

Beşyol Etmarket Satış Sorumlusu Erdoğan Elmalı da yapılan zamlarla ilgili açıklamalarda bulunarak, zamlı et fiyatlarını değerlendirdi. Elmalı, önceden et satışlarının daha yoğun olduğunu belirterek, şimdilerde ise satışların düştüğünü ve vatandaşların eskiye nazaran daha az miktarda et satın aldığını ifade etti.

Orta yağlı dana kıymanın kilosunun 459 TL, az yağlı kıymanın 509 TL, yağsız bir kol etinden yapılan kıymanın 559 TL, kuzu butun 549 TL, dana bifteğin 610 TL olduğunu söyleyen Elmalı, piyasada en ucuz ürünün aslında et olduğunu belirtti.

Haberin devamı için https://www.konyayenigun.com/et-fiyatlari-tirmaniyor

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.