Leonardo di Caprio'nun yeni rolü belli oldu: Frank Sinatra

Sinemaya önemli katkılarda bulunmuş ve birçok kült filme imza atmış yönetmen Martin Scorsese'nin yeni projeleri açığa çıktı.

Leonardo di Caprio'nun yeni rolü belli oldu: Frank Sinatra
Yayınlanma:

İki yeni filmle sinematografisine katkıda bulunmak isteyen Scorsese, Japonyalı yazar Shūsaku Endō'nun eserinden uyarlanan Hz. İsa hakkındaki filminden hemen sonra Frank Sinatra'nın hayatını anlatacak bir biyografi filmi çekmeyi planlıyor.

Filmdeki oyuncu kadrosuna dair şu an için bilinen iki isim var. Frank Sinatra'yı Leonardo DiCaprio canlandıracak. Frank Sinatra'nın 1951-1957 yılları arasında evli kaldığı oyuncu Ava Gardner'ı ise Jennifer Lawrence oynayacak. DiCaprio ve Scorsese daha önce birçok başarılı projede bir araya gelmişlerdi, bu film ise Jennifer Lawrence için Scorsese ile ilk işbirliği olacak.

Ancak, Variety'nin haberine göre Scorsese henüz film için Frank Sinatra'nın kızı olan ve babasının yayın haklarını elinde tutan Tina Sinatra'dan onay alamadı.

Scorsese daha önce de Sinatra'nın biyografisini çekmeye çalışmıştı. 2009'da Universal Stüdyoları ile anlaşma yapmış ve o dönemlerde de Sinatra'yı Leonardo DiCaprio'nun canlandıracağı dedikoduları dolaşıyordu. Ancak daha sonra Scorsese, Sinatra'yı canlandırmak için Al Pacino'yu ve Rat Packer Dean Martin'i canlandırmak için de Robert De Niro'yu düşündüğünü açıklamıştı.

Scorsese, Tina Sinatra'nın babasının yayın haklarını elinde tuttuğu dönemde, çekilecek filmin içeriğinden memnun değildi. Çünkü filmde, Sinatra'nın organize suçla ilişkilerini içerecek sert bir biyografi hazırlığı yapıyordu. Tina Sinatra ise filmde babasının daha yumuşak yönünün gösterilmesini ve odak noktasının müzik olmasını istiyordu.

2017'de Toronto Sun gazetesine yaptığı açıklamada Scorsese, Sinatra'nın haklarını elinde tutanlarla anlaşamadığını belirterek projeden vazgeçtiğini açıkladı. Ancak şimdi Scorsese'nin önümüzdeki film projesinin tekrardan Sinatra'nın hayatı üzerine olacağı öğrenildi. Apple ve Sony yapım şirketleri bu projeyi gerçekleştirmek için sıraya girdi. Martin Scorsese, şu anda üzerinde çalıştığı Hz. İsa hakkındaki filminden hemen sonra Sinatra'nın hayatını anlatacak filme odaklanacak. Sinatra'yı canlandıracak olan Leonardo DiCaprio ise şu anda yönetmen Paul Thomas Anderson ile adı henüz belli olmayan bir film üzerinde çalışıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.