Müge Anlı'da Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlu ve onunla kaçan 29 yaşındaki üvey eşiyle yüzleşti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şaşırtıcı bir olay yaşandı. Programa katılan Umut Yetik, eşinin ve üvey oğlunun aşk yaşayarak birlikte evden kaçtığını iddia etti. Olay açıklama sonrası canlı yayında yüzleşme gerçekleşti.

Müge Anlı'da Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlu ve onunla kaçan 29 yaşındaki üvey eşiyle yüzleşti
Yayınlanma:

Müge Anlı’da bir adamın eşinin oğluyla kaçtığını iddia etmesi sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Umut Yetik isimli vatandaş, 29 yaşındaki eşinin 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını belirterek ikinci karısından olan 8 yaşındaki çocuğunun velayetini istediği için programa katıldığını duyurmuştu.

Umut Yetik , eşinin ve üvey oğlunun evi terk ederek başka bir ilişkiye başladığını ve bu durumdan oldukça rahatsız olduğunu ifade etti. Ayrıca, 8 yaşındaki kızını geri alabilmek için yardım istedi.

Eşlerin canlı yayındaki yüzleşmesi ise oldukça gergin geçti. Umut Yetik , eşine ve üvey oğluna yönelik öfkesini dile getirirken, eşi Tuğçe Hanım ise suçlamaları reddetti ve kendisini savundu. Kayınvalide Nagihan da tartışmaya katılarak olayı daha da karmaşık hale getirdi.

Umut Yetik 'in öfkesi canlı yayında tavan yaparken, beddualar savurdu ve aile içi ilişkilerdeki çıkmazı gözler önüne serdi. Aile içi ilişkilerdeki bu çatışma ve karmaşa izleyicileri şaşkına çevirdi.

Yetik'in oğlu da yaşananlar dolayısıyla pişman olduğunu söylerken üvey annesini sevdiğini de belirtti.

Olayın sonucunda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 8 yaşındaki Melodi isimli çocuğu devlet korumasına aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.