Müge Anlı’da ‘Yok artık’ dedirten olay: 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki oğluyla kaçtı, kocanın iddiaları şaşırttı

Müge Anlı’da bir adamın eşinin oğluyla kaçtığını iddia etmesi sosyal medyada geniş yer buldu.

Müge Anlı’da ‘Yok artık’ dedirten olay: 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki oğluyla kaçtı, kocanın iddiaları şaşırttı
Yayınlanma:

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Umut Yetik, 19 yaşındaki oğlunun 29 yaşındaki eşiyle kaçtığını iddia ederek Müge Anlı'dan yardım istedi. İlk evliliğinden olan oğlu Mustafa Yetik'in 29 yaşındaki Tuğçe Akpençe ile kaçtığını belirten Yetik, 8 yaşındaki kızını aramak için yardım istedi.

Yetik, stüdyodakileri ve Müge Anlı'yı şaşırtarak, boşandığı ikinci eşinin oğluyla kaçtığını ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Gözyaşları içinde konuşan Yetik, bu durumun 1 yıl önceden planlandığını iddia etti ve kumpas kurulduğunu belirtti.

Boşandığı eşi ve oğlunun kendisine kumpas kurduğunu ifade eden Yetik, 30 Mart gecesi yaşananları anlattı. Oğlunun kendisini bir kuaför müşterisinin aradığını söyleyerek araca bindirdiğini, daha sonra jandarma ekipleri tarafından durdurulduğunu ve çantasından yasaklı madde çıktığını belirtti. Ancak kendisinin temiz çıkmasıyla serbest bırakıldığını dile getiren Yetik, olayın ardından oğlu ve eşinin kaçtığını iddia etti.

SAHTE BOŞANMA SONRASI ÜVEY OĞLUYLA KAÇTI

İddiaların odağındaki Tuğçe Akpençe, canlı yayına bağlanarak kocasından şiddet gördüğünü, kocasının uyuşturucu kullandığını belirtti ve üvey oğlu ile birlikteliğini kabul etti. Üvey oğlu ile ilişkisinin 8-9 ay önce başladığını söyleyen Akpençe’nin açıklamaları stüdyodakileri ve yayını izleyenleri şoke ederken Yetik, Akpençe’nin kendisini devletten para alırız diyerek boşanmaya ikna ettiğini ve gerçek anlamda bir boşanma olmadığını söyledi. Yetik ayrıca Akpençe’nin oğlundan çocuk yapması durumunda eşinin torununu doğuracağını aktardı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.