NOW'dan Kanal D'ye transfer Trend Topic oldu

Son dönemde televizyon dünyasında önemli bir gelişme yaşandı. NOW TV ekranlarında yayımlanan Korkma Ben Yanındayım dizisinin final yapmasıyla boşta kalan deneyimli oyuncu Şevket Çoruh'un, Arka Sokaklar dizisine geri döneceği iddiaları ortaya atılmıştı.

NOW'dan Kanal D'ye transfer Trend Topic oldu
Yayınlanma:

Bu haber kısa sürede geniş yankı uyandırdı ve pek çok kişinin dikkatini çekti. Sonunda yapılan resmi açıklama ise bu iddiaların doğruluğunu ortaya koydu.

Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar dizisine dönüşü, hem dizi tutkunları hem de oyuncunun hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Dizidoktoru.com'un haberine göre; Televizyon dünyasının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Arka Sokaklar'ın unutulmaz karakteri "Mesut Komiser"i canlandıran Şevket Çoruh'un, dizideki yerine geri döneceği duyuruldu. Dizinin yeni bölümü için yayınlanan ikinci fragmanda, "Efsane geri dönüyor!" mesajı verildi.

Geçtiğimiz günlerde aramızdan ayrılan Yeşilçam'ın usta ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan ve yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar'ın 18. sezonunun 672. bölümüne dair yayınlanan yeni tanıtım filmi büyük ilgi gördü. Fragmanda, kimliği gizli bir karaktere odaklanıldı ve Arif Müdür'ün, Rıza Baba'ya "Sen söyle; Mesut mu, değil mi?" dediği sahneler izleyiciyle paylaşıldı. Ayrıca, polis köpeği Garip'in Mesut Komiser'in kokusunu alıp koştuğu anlar da dikkat çekti. Tanıtımın Kanal D'de yayınlanmasıyla birlikte, Şevket Çoruh'un diziye dönüşüne dair haberler sosyal medyada hızla yayıldı. Çoruh ve dizi adı, Twitter'da Trend Topic (TT) listesine girmeyi başardı ve izleyicilerden binlerce yorum geldi.

Öte yandan, Şevket Çoruh'un kısa bir süre önce 16 sezon boyunca rol aldığı Arka Sokaklar'ın resmi hesabını takip etmeye başlaması da dikkat çekti. Şimdi gözler, Arka Sokaklar'ın 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne çevrildi.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi usta oyuncuları bünyesinde bulunduran ve 18 sezon boyunca ekranda olan Arka Sokaklar'ın yeni sezonda devam edip etmeyeceği ise hala bir sır gibi saklanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.