Uyuşturucu tacirlerine 81 ilde operasyon!

Narkoçelik-13 Operasyonları, Türkiye'nin dört bir yanında uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak kaydedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların detaylarını paylaşarak, 81 ilde gerçekleştirilen bu kapsamlı operasyonun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Uyuşturucu tacirlerine 81 ilde operasyon!
Yayınlanma:

Narkoçelik-13 Operasyonları kapsamında 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirilirken 194 kişi de yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarından, 4 bin 289 ekip, 14 bin 108 personel ve 196 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 81 ilde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Ankara'da 40 kilogram esrarın ele geçirilmesi ve 6 şüphelinin yakalanması, operasyonların etkinliğini gösteren önemli detaylardan biri oldu. İstanbul'da ise 7 kilogram kokainin ele geçirilmesi ve 1 şüphelinin yakalanması, operasyonların başarıyla sürdürüldüğünün bir diğer kanıtı olarak öne çıktı.

Bakan Yerlikaya, operasyonların devam edeceğini belirterek, uyuşturucu satıcılarının gençleri ve toplumu zehirlemesine karşı kararlılıkla mücadele edileceğini vurguladı. Bu çabaların ülkenin geleceği ve toplumun sağlığı için büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.