AK Partili Metin Külünk'ten İmamoğlu ziyaretine sert eleştiri: Rifat Hisarcıklıoğlu'nu hedef aldı...

Eski AK Parti Milletvekili ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Metin Külünk, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu eleştirdi.

AK Partili Metin Külünk'ten İmamoğlu ziyaretine sert eleştiri: Rifat Hisarcıklıoğlu'nu hedef aldı...
Yayınlanma:
Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Hisarcıklıoğlu'nun bu hareketini "fırsatçılık" ve "kendine yeni liman aramak" olarak nitelendiren Külünk, sosyal medya üzerinden şu ifadelerle tepki gösterdi:

"Fırsatçıları ve gerçek yüzlerini gizlemeye çalışan profilleri çok iyi tanırız. Ankara'da uzun yıllardır yer aldığı kurumda tek başına hükmetmeye çalışanlar ve her dönemin kazananı olma anlayışını benimsemiş modeller, ülkemiz için büyük bir sorun teşkil etmektedir.

Fırsatçıları, her iktidar döneminde kolaylıkla uyum sağlayıp, kendilerine yeni limanlar arayanları çok iyi biliriz. Ancak, şunu belirtmek gerekir ki, bu tür hareketlerin ne tür bir mesaj vermek istediğini anlamak oldukça güçtür.

En zor zamanlarımda yanımda olan ve her zaman desteklerini esirgemeyen Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim sonrasında verilen bu fotoğrafla kimse yanlış anlamamalıdır. Umuyoruz ki, bu tür davranışların arkasında yatan gerçek nedenleri bilenler de bunu dikkate alırlar."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.