Ancelotti'den Arda Güler bilmecesine cevap: ''Hak ediyor''

LaLiga lideri Real Madrid, yarın Real Sociedad ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti, maç öncesinde Arda Güler'e dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ancelotti'den Arda Güler bilmecesine cevap: ''Hak ediyor''
Yayınlanma:

Ancelotti, Arda Güler'in son dönemde hazır olduğunu ve şans bulmayı hak ettiğini belirtti. "Arda Güler iyi durumda. Bir süredir hazırdı, maçlar zor geçti ve hiç şans bulamadı. Dakika almayı hak ediyor." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Xavi'nin ayrılık kararından vazgeçmesine değinen Ancelotti, bu kararı saygıyla karşıladıklarını dile getirdi. "Xavi'nin fikir değişikliğine saygı duymak zorundayız. Ben de kariyerim boyunca birçok kez karar değiştirdim. Bunu yapmak gayet normal. Barcelona'da iyi işler yaptı ve kulübü de iyi tanıyor." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk hedeflerine de değinen deneyimli teknik adam, Real Madrid'in 3 puan almak için sahaya çıkacağını belirtti. "Yarınki maçı sabırsızlıkla bekliyoruz. Amacımız beli, 3 puan almak. Şampiyonluk için 7 puana ihtiyacımız var. Maç her zaman olduğu gibi zor geçecektir. Elimizden gelenin en iyisini yapıp zafere ulaşmaya çalışacağız." dedi.

Ballon d'Or ödülüne de değinen Ancelotti, bu ödülün Bellingham ve Vinicius'a gitmesi gerektiğini ifade etti.

Son olarak, Thibaut Courtois'nın Cadiz maçında forma giyebileceğini belirten Carlo Ancelotti, kadroda yer alacak isimlere ilişkin ipuçları da vermiş oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.