Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Efkan, H. Ziyech, Wirtz…

Bir haftalık süreçte Türkiye ve Avrupa liglerinde birbirinden güzel goller atıldı. Sizin için öne çıkan beş güzel golü derledik. Her hafta birbirinden güzel golleri sizler için derlemeyi sürdüreceğiz.

Avrupa'da haftanın en güzel 5 golü: Efkan, H. Ziyech, Wirtz…
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Bu hafta sonu Avrupa’da, Süper Lig’de ve Türkiye Kupası’nda harika maçlar oynandı ve bu maçlar nefis gollere sahne oldu. Bu hafta 5 golün ikisini Türkiye’den, ikisini Almanya’dan ve diğerini İtalya’dan seçtik.

EFKAN’DAN 2 MUHTEŞEM GOL

Bu hafta Süper Lig’de atılan güzel gollerden biri Ankaragücü forması giyen Efkan Bekiroğlu tarafından atıldı. Hem ilk golde Morutan’ın harika asistine yaptığı şık dokunuş hem de üçüncü golde uzak köşeye isabetli vuruşu ile haftanın yıldızlarından biri olan Efkan ligdeki gol sayısını da 9’a çıkarttı ve son 3 maçta 5 gole katkı yapmayı başardı.

HAKİM ZİYECH KENDİNİ HATIRLATTI

Süper Lig’e gelişiyle büyük ses getiren ancak performansı hayal kırıklığı yaratan Hakim Ziyech, Galatasaray formasıyla ligdeki üçüncü golünü de ceza sahası dışından attı. Alanyaspor karşısında oyuna ikinci yarıda giren Ziyech, 61. dakikada sağ kanattan sol ayağıyla uzak köşeye harika bir gol vuruşu yaptı ve takımını rahatlatan isim oldu.

BAYER LEVERKUSEN MUHTEŞEM GOLLERLE ŞAMPİYONLUĞA UÇTU

Bu hafta Bayer Leverkusen’in şampiyonluğu uzandığı ve Bayern Münih hegemonyasına son verdiği Almanya Bundesliga’da Leverkusen harika gollerle şampiyonluğa uçtu. Almanya Bundesliga’da bu sezon namağlup devam eden Leverkusen, W. Bremen’i 5-0 geçerken İsviçreli Granit Xhaka nefis sol ayağıyla maçı 2-0’a getiren golü kaydetti.

60’da Xhaka uzak mesafeden gelişine nefis bir gol vuruşuyla şampiyonluk ateşini harmanlarken oyuna ikinci yarıda giren F. Wirtz de o ateşi yangına çeviren isim oldu. Oyuna girdikten sonra 3 gol atan genç Alman o gollerden en güzelinde durumu 3-0 yaptı ve Leverkusen taraftarının sahaya erken girmesine mani olmakla uğraştığı bir gol sevinci yaşadı. 8 dakika önce Xhaka’nın attığı noktaya çok yakın bir noktadan çok daha sert bir vuruşla ağları sarsan Wirtz bu sezon toplam skor katkısını 35’e çıkardı. 20 yaşındaki yıldız 17 gol 18 asiste sahip.

SCAMACCA EZBER BOZDU!

İtalya Serie A’da İtalyan yıldız Scamacca nefis bir golle gözlerin pasını sildi. Ligde Avrupa kupaları mücadelesini sürdüren Atalanta, kümede kalma mücadelesi veren Verona’ya karşı 2-0 öne geçse de galibiyeti koruyamadı ve maç 2-2 sonuçlandı. Maçta gol kilidini ise Koopmeiners’in asistinde Scamacca yaptı. Ceza sahası içinde soluyla düzelttiği topu yere inmeden sağıyla tavana yollayan Scamacca ligdeki gol sayısını 9’a çıkardı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.