Gençlik ve Spor Bakanı'ndan Ergin Ataman açıklaması

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yaptığı açıklamada, A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’ın maruz kaldığı tehdit karşısında yanında olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı'ndan Ergin Ataman açıklaması
Yayınlanma:

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde rakip takımın teknik ekibinden bir görevlinin tehdit dolu sözlerine maruz kalan A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman’a destek verdi.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ergin Ataman, A Milli Basketbol Takımımızın Başantrenörü ve ülkemizi temsil eden kıymetli bir spor insanıdır. Başarılarıyla gurur duyduğumuz ve gittiği her yerde ülkesine olan sevgisini dile getirmiş hocamızın yanındayız.” ifadelerine yer verdi.

ergin-ataman.jpg

SİYONİST TEHDİT!

Yunan ekibi Panathinaikos’un Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde, Ergin Ataman'a tehdit dolu sözler sarf eden İsrail Temsilcisi Maccabi'nin teknik ekibinden bir kişi, "İsrail'de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.