AYBİMAŞ Tanzim Ankara’da açıldı

Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Ayan, yerli ve milli üretim öncelikli bir yaklaşımla kaliteli hizmet sunma amacı güttüklerini ve Kırıkkale'den sonra Ankara'da da aynı misyonla hizmet sunmayı sürdürdüklerini belirtti. Ayan, işletmelerinin Yenimahalle ve Ankara'ya hayırlı olmasını diledi.

AYBİMAŞ Tanzim Ankara’da açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kırıkkale'nin ilk yerli sermayeli firmalarından Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi, başkent Ankara'ya kaliteli hizmet sunma misyonuyla faaliyetlerini genişletiyor. Kırıkkale'de şu ana kadar 7 şube açan firma, şimdi de Ankara Yenimahalle'de bulunan AYBİMAŞ Tanzim alışveriş merkezini vatandaşların hizmetine açmıştır.

img_0642.jpg

Açılış töreni, büyük bir katılımla gerçekleşmiş ve açılışa özel indirimler büyük ilgi görmüştür. AYBİMAŞ Tanzim, yiyecek, temizlik ve manav gibi birçok alanda hizmet sunmaktadır ve açılışa özel olarak vatandaşlara çeşitli ikramlar sunulmuştur.

img_0675.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, açılış etkinliği sırasında yaptığı konuşmada, bu işletmenin hem Yenimahalle ilçesine hem de ekonomiye büyük katkı sağlayacağını belirtmiştir. Başkan Yaşar, yeni bir işletmenin Yenimahalle'ye istihdam sağlayacağını ve ekonomiye katkı sunacağını ifade etmiştir.

img_0672.jpg

Ayanoğlu Gıda Anonim Şirketi Kurucu ve Onursal Başkanı Ahmet Ayan ise yerli ve milli üretim öncelikli bir yaklaşımla kaliteli hizmet sunmayı amaçladıklarını belirtmiştir. Kırıkkale'de 7 şube açtıktan sonra Ankara'da da aynı kaliteli hizmet anlayışını sürdürmeyi hedeflediklerini dile getirmiştir. Açılışa katılan dostlardan ve destekçilerden minnettarlık duygularını ifade etmiştir.

img_0661.jpg

AYBİMAŞ Tanzim'in Ankara'ya hayırlı olmasını temenni eden Ahmet Ayan, yeni işletmelerinin Yenimahalle'nin gelişimine katkı sağlamasını dileyerek, bu işletmeyi "nice yatırımlar yapacakları gibi" değerlendirmiştir.

img_0849.jpg

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.