20. Ankara Kitap Fuarı'na talep yoğun: "Normalde ulaşamayacağımız insanlara ulaşıyoruz"

Bu yıl 20'ncisi düzenlenen Ankara Kitap Fuarı, 400'e yakın yayınevi, 350 yazar, STK'ların katılımı ve 1000'den fazla etkinlikle kapılarını Başkentlilere açtı.

20. Ankara Kitap Fuarı'na talep yoğun: "Normalde ulaşamayacağımız insanlara ulaşıyoruz"
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium’da düzenlenen 20. Ankara Kitap Fuarı'nda el emeği ürünlerin satıldığı dükkânların stantları da yer aldı. Kıvırcık Senyorita'nın sahibi Ali Seçmeler, fuarın kendileri için de büyük bir avantaj sağladığını belirtti.

"NORMALDE ULAŞAMAYACAĞIMIZ İNSANLARA ULAŞIYORUZ"

10'uncu kez bu fuara katıldıklarını ifade eden Seçmeler, "10 seneden fazladır çizim yapıyoruz. 4 seneye yakındır da ticarileştik. Normalde birçok ürün tasarlanırken çoğunluğun zevkine göre ayarlanıyor. Biz, tek bir çizgide ilerlediğimiz için tek bir zevke hitap ediyoruz. Bundan dolayı fuarlar aracılığıyla kendimizi tanıtmak bizim için kıymetli." dedi.

untitled-1.jpg

Seçmeler, "Bizim için fuarın en büyük avantajı normalde ulaşamayacağımız insanlara ulaşmak için bir fırsat sunması çünkü Ankara'da bu kadar insanın bir araya geldiği başka bir alan yok. En büyük AVM'de bile bu kadar insanı bir arada bulamazsınız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.