ABB Başkanı Mansur Yavaş seçim sonrası hem proje açılışı gerçekleştirdi hem de yeni projeleri tanıttı

31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 60.43 oy ile yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını teslim almasının ardından açılış projelerini gerçekleştirdi.

ABB Başkanı Mansur Yavaş seçim sonrası hem proje açılışı gerçekleştirdi hem de yeni projeleri tanıttı
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son olarak, taksici esnafının konforlu çalışma ortamı için başlattığı 'modern durak'ların 46'sını tamamladı. Başkan Yavaş, 18 durakta çalışmaların devam ettiğini belirtti.

2011 YILINDAN BERİ KULLANILMIYORDU

Yenileme çalışması tamamlanan ve aynı anda 600 kişinin çalışabileceği Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmete açılırken ilk bin 500 kadın ve erkek olmak üzere toplamda 3 bin vatandaş, 1 aylık kaydını ücretsiz yaptırabilecek. Tesisin içerisinde 2 adet yüzme havuzu, 2 adet eğitim havuzu, 2 adet fitness salonu; aerobik, jimnastik, aletli ve aletsiz pilates salonları bulunuyor.

ANKARA'YA BİR YEŞİL ALAN DAHA

Başkentlilerin hizmetine açılan bir diğer alan ise Yenimahalle Demet Parkı oldu. 12 bin metrekarelik alana kurulan parkın 9 bin metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Park içerisinde Gençlik Merkezi, emekli lokali, Belpa Kafe, Kreş, kütüphane ve birçok spor alanı bulunuyor.

MAYIS AYINDA TAMAMLANACAK!

Koru Mahallesi'nde mayıs ayının sonunda tamamlanması beklenen "Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi" çalışmaları sürüyor.

Ankaralılar Caddesi’nde yer alan proje kapsamında süs havuzları, seyir terasları, amfi tiyatrosu ve Başkentliler zaman geçirebileceği farklı alanların oluşturulacak.

GENÇLERDEN İLGİ BÜYÜKTÜ

Ankaralıların Genç Akademi Kafe Sıhhiye'ye gösterdiği ilginin ardından 1500 metrekarelik “Genç Akademi Ulus” projesi için de çalışmalar başladı. Sergi alanı, kafeterya, müzik stüdyosu, çok amaçlı etkinlik alanı, bireysel ve ortak çalışma alanları, sanat ve atölye adasının yer alacağı merkez Başkentlilerin hizmetine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.