ABB'nin Başkent Mamamatik Kutusu projesi yürekleri ısıttı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, evsiz hayvanların beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Başkent Mamamatik Kutusu" projesini başlattı. Bu proje ile evsiz hayvanlar, ihtiyaç duydukları mama ve suya kolayca ulaşabilecek.

ABB'nin Başkent Mamamatik Kutusu projesi yürekleri ısıttı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

ABB'nin geliştirdiği, 'Başkent Mamamatik Kutusu', Ankara'nın çeşitli noktalarına yerleştirilerek evsiz hayvanların erişimine açılıyor. Bu noktalardan birisi de Gençlik Parkı oldu.

Sıcak havalarda yiyecek ve içecek bulmakta zorlanan evsiz hayvanların imdadına Ankara Büyükşehir Belediyesi yetişti.

Hazırlanan kutunun içerisine konulan mama ve su, sensörler aracılığıyla otomatik olarak dolduruluyor ve hayvanların ihtiyaçlarına göre dağıtılıyor.

kutumatsk.jpg

HAYVANSEVERLERİ MUTLU ETTİ

Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte, Ankara'da yaşayan hayvanseverlerden olumlu geri dönüşler alındı. Gençlik Parkı'nda bulunan bir hayvansever vatandaş, projeden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Başkent Mamamatik Kutusu, evsiz hayvanların acılarına biraz da olsa merhem olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Çok güzel düşünce. Çok mutlu olduk." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'Başkent Mamamatik Kutusu' projesiyle evsiz hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmeyi ve toplumun da duyarlılığını artırmayı hedefliyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.