Altındağ'da parklar ve bahçeler bakımdan geçiriliyor!

Altındağ'da parklar, Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki'nin talimatlarıyla yeniden hayat buluyor. İlçe genelinde bakımsız kalan tüm parklarda başlatılan bakım, onarım ve peyzaj çalışmaları, Altındağlıların daha düzenli ve keyifli bir çevrede vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

Altındağ'da parklar ve bahçeler bakımdan geçiriliyor!
Yayınlanma:

Altındağ Belediyesine bağlı ekipler, parklarda detaylı bakım, onarım, tadilat ve peyzaj çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Yıpranan oyun alanları yenilenirken, yabani otların temizliği ve çim biçme gibi işlemler de gerçekleştiriliyor. Ayrıca mevsimlik çiçek dikimi ile parkların görsel açıdan da güzelleştirilmesi hedefleniyor.

veyseltiryaki.jpg

''PARKLARIN BAKIMLI VE TEMİZ OLMASINA ÖZEN GÖSTERİYORUZ"

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Altındağ Belediyesi olarak ilçemizde bakımsız kalan tüm parklarımızı baştan aşağı yeniliyoruz. Bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yeşil alanlara ve parklara verdiğimiz önem hiç azalmıyor, parkların bakımlı ve temiz olmasına özen gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

Tiryaki, vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan çalışmaların havaların ısınmasıyla birlikte parkların Altındağlılar için hem sosyal alanlar, hem de nefes alma noktaları haline geldiğini belirtti. Mevsimlik çiçek dikme çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, Altındağ'ın tüm parklarını ve Hamamönü bölgesini çiçeklerle donatmayı hedeflediklerini ifade etti. Altındağ'ı güzelleştirmek adına çalışmaların süreceğini vurguladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.