Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nde derneklilerle bir araya geldi

Ankara Yenimahalle ilçesinde Genel Merkezi bulunan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Kalkındırma ve Yaşatma Derneği toplantısında Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği Başkanı AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata, dernek yöneticileri, üyeleri ile bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Derneği’nde derneklilerle bir araya geldi
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Kırşehir Kaman Demirli Beldesi Kalkındırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata öncülüğünde derneğin Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan katıldı. Altınok sivil toplum buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok toplantıya katılım sağlayan AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Aydoğan, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Efe Demirhan, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata ile toplantıya katılanları selamladıktan sonra konuşmasına başladı.

b.jpg

"HEM ANKARA KAZANACAK, HEM KIRŞEHİR KAZANACAK HEM DE ANADOLU KAZANACAK"

Altınok, şöyle konuştu: “Vakit Altınok vaktidir. Hem Ankara kazanacak, hem Kırşehir kazanacak hem de Anadolu kazanacak. Anadolumuzu yalnız bırakmayacağız. Dolayısıyla İnşallah hem Ankaramızın hem Anadolumuzun makus tarihini hep beraber değiştireceğiz. Çok fazla teferruata girmeyeceğim ama yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim Ankara için projelerimiz var. Çılgın olan ve olmayan projelerimiz var. Bizim hayallerimiz bizim sevdalarımız var. Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti, Milli Mücadelemizin merkezi, Ankaramızın makus tarihini hep beraber değiştireceğiz ve hizmetlerle donatacağız. Biz de yardımlar yapıyoruz ama reklam yapmıyoruz. Yani biz kat kat fazlasını yapacağız, yardım değil. Vatandaşımızın parasını Ankaralının parasını kuruşuna kadar fazlasıyla vereceğiz. Ama bu kadim şehrimizi eserlerle donatacağız. Köyünden merkezine projeler yapacağız. Ankaralılar ve Anadolular olarak bunu değerlendirelim. Cumhur İttifakı Yenimahalle adayımız Abdülkadir Bey var ki Yenimahalle'de daha büyük hizmetler yapacağız. Daha büyük hizmetler yapacak daha güzel hizmetler yapacak, el ele vereceğiz. Yenimahallemizi de hizmetlerle donatacağız. Bize güvenin gerisini merak etmeyin. Aday Altınok değil, bütün Kırşehirli Hemşehrilerimiz. İnşallah Kırşehirli Dernekleri Federasyonumuza Ankara’da kültürlerini, gelenek ve göreneklerini yaşatsın diye kültür yolu projesi yapacağız. Altınok sokaklarda, sanal bir belediye başkanı değil. Aranızda hizmetkâr olacağız. Turgut Altınok’u size emanet ediyorum."

n-001.jpg

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekili ve AK Parti Yenimahalle Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin Ata da açıklamalarda bulundu.

HÜSEYİN ATA'DAN VEFA VURGUSU

Ata şunları söyledi: " Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Turgutlu Altınok aramıza hoş geldiniz. Turgut Altınok buranın ev sahibi. 14 Nisan 2002 kurdeleyi beraber kestik. Turgut Altınok ile hizmet yıllara dayanıyor. Ne Keçiören ne Mamak ne Yenimahalle her yerde hizmeti var. Kırşehir'de emeği ve hakkı var. Bugün biz Kırşehirliler olarak Turgut Başkanımızın yanındayız, arkasındayız, beraberiz. Burayı komple temizledik, yeniden yaptık. Başkanım çimento, tuğla, kum verdi. Yetmedi bina müsaade etmedi ve binanın çevre düzenlemesini de Turgut Başkanım yaptı. Elbette ki evine geldi. Onun için biz onu inkar edemeyiz. Biz de vefa göstereceğiz. Allah nasip ederse 31 Mart'ta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreceğiz.

Kırşehirliler Federasyon Başkanı Sayın Hilmi Gökçınar: " Ankara'da Kırşehirliler olarak nüfusumuzu 63 dernekle birlikte Kırşehirli Dernekler Federasyonu şemsiyesi altında topladık. Tek bir güç tek bir nefes olarak faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Hüseyin Ata bizim kurucu başkanlarımızdan şu anda da Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkan Vekilliğini yapıyor. Bu derneğinde kurucusu. Biraz önce Turgut Başkan'la bir hatıra fotoğrafını anılarını tazelediler. 2002 yılında Turgut Altınok’un çimento, tuğla verdiğinden bahsetti. Altı dernekle başladığımız bu yolculukta 63 dernek ile devam ediyoruz. Bölgemizde 11 tane Kırşehirli derneğimiz var. Hüseyin Ata bey bölgede ciddi bir kanaat önderidir. Biz de bu dönemde Yenimahalle‘de Hüseyin Ata beye oylarımızı veriyoruz."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.