Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ilk icraatım dediği Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi ABB meclisinden geçti

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın 'ilk icraatım olacak' dediği Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi projesi ABB meclisinden oybirliği ile geçti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ilk icraatım dediği Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi ABB meclisinden geçti
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın seçimi kazandığı takdirde ilk icraat olarak açıkladığı Tatlar Atıksu Arıtma Tesisinin kapasitesinin artırılması ve modernizasyonu projesi, ABB Meclisinde kabul edildi.

ABB meclisinde 10 aydır duran ve sürekli muhalefetin reddetmesi sonucu ertelenen bu proje ABB meclisinde çoğunluk da CHP’ye geçince bu kez oybirliği ile kabul edildi. Oylamada AK Parti ve MHP üyelerinin de kabul oyu vermesi dikkat çekti.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde bir basın mensubunun sorusu üzerine ilk icraatının Sincan'daki Tatlar Arıtma Tesisinin kapasitesinin artırılması ve modernizasyonu olacağını açıklayan ABB Başkanı Mansur Yavaş, söz verdiği projeyi hayata geçirmek için harekete geçti.

Cumhurbaşkanı'nın yatırım programına alınmasına rağmen, meclisten uzun süre geçmeyen proje oybirliği ile kabul edildi ve süreç resmen başlamış oldu.

Bu karar, Ankara'da yaşayan milyonlarca insanın sağlığını ilgilendiren önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.