Ankara geceyi kazalarla geçirdi: Yaralılar var!

Başkent Ankara eylül ayının ilk gününe de trafik kazaları ile girdi. Anadolugazete.com.tr ekibi olarak bu kazaları sizler için derledik.

Ankara geceyi kazalarla geçirdi: Yaralılar var!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’da dün gece birçok kaza meydana geldi. Kazalardan biri İvedikte yaşandı.

ivedik1.jpg

Yenimahalle ilçesine bağlı İvedik’te park halindeki TIR’ın dorsesine önden, yüksek bir hızla çarpan araç hurdaya döndü. Etraftakilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Araç şoförünün yaralandığı kazada araç kullanılamaz hale gelirken TIR’ın dorsesinde de maddi hasar oluştu. Yaralı kişiye ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Kazanın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara’da dün yaşanan trafik kazalarından bir diğeri de Beytepe’de yaşandı.

beytepe2.jpg

KAFA KAFAYA ÇARPIŞMA

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Beytepe kavşağı ile Alacaatlı Caddesi yakınlarında yaşanan kazada seyir halindeki 2 araç kafa kafaya çarpıştı. Araçlardan biri aşırı hız sebebiyle refüje çarparak durabildi. Kazada her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıların olduğu kazada yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen ambulansta yapılırken polisler olayla ilgili soruşturma başlattı.

beytepe-1-001.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.