Ankara Gençlik Parkı, bayramda dolup taştı | Fiyatları duyanlar luna parka akın etti

Bayram tatilini fırsat bilen Ankaralılar, Ulus'taki Gençlik Parkı'nda bulunan luna parka akın etti. Çocuklarına ve yakınlarına keyifli bir bayram yaşatmak isteyen başkentliler, erken saatlerde gelip luna park önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ankara Gençlik Parkı, bayramda dolup taştı | Fiyatları duyanlar luna parka akın etti
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Ankara'nın sembol mekânlarından biri olan Gençlik Parkı, bu bayram da dolup taştı. Sıcak havanın ve bayram tatilinin keyfini çıkarmak isteyen Ankaralılar, Ulus'taki Gençlik Parkı'na akın etti.

Çocuklarına ve yakınlarına keyifli bir bayram yaşatmak isteyen başkentliler, erken saatlerde gelip luna park önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Saat 13.00'da açılan luna park, çocukların mutluluğuna sahne oldu. Bilet fiyatları 60 TL'ye sabitlenen luna parktaki oyuncaklara binen çocuklar, bayramın keyfini gün boyunca çıkardı.

pakr.jpg

BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNCAKLARA BİNDİLER

Atlıkarıncalar, dönme dolaplar ve çeşitli oyunlarla dolu luna park, ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşattı. Çocukların cıvıltılarıyla şenlenen luna parkta, büyükler de sıcak havanın keyfini çıkardı.

Gençlik Parkı'nın alanlarında kurulan stantlarda ise lezzetli atıştırmalıklar ve tatlılar satılıyor. Pamuk şeker kokusuyla dolaşan ziyaretçiler, parkın renkli atmosferinde keyifli bir bayram geçiriyor.

parkkk.jpg

BAYRAMIN KEYFİ BURADA ÇIKIYOR

Gençlik Parkı'na yakınlarıyla gelen bir vatandaş, bayramın keyfini burada yaşadıklarını belirterek duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bayramın keyfini doyasıya çıkarmak için buraya geldik. Çocuklarımızla eğlenceli vakit geçirmek istiyoruz."

lnnd.jpg

Gençlik Parkı'nın bayram boyunca eğlence dolu etkinliklere ev sahipliği yapması bekleniyor. Bayram tatili boyunca aileler ve gençler, 10 TL giriş ücreti ödeyerek, 60 TL karşılığında alacakları biletlerle çocuklarına unutulmaz bir bayram coşkusu yaşatabilir.

mhkhk.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.