Ankara İtfaiyesinden önemli uyarı!

​​​​​​​Ramazan Bayramı’nda 48 itfaiye istasyonu ve 320 personel ile görev yapacak olan Ankara İtfaiyesi, 9 günlük bayram tatili öncesi Başkentlileri olası yangın ve boğulma risklerine karşı uyardı.

Ankara İtfaiyesinden önemli uyarı!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm birimleri ile bayram hazırlıklarını tamamladı. Ankara İtfaiyesinden yapılan açıklamada, vatandaşların sorunsuz bir bayram tatili geçirmesi için 48 itfaiye istasyonu ve 320 personeli ile Ramazan Bayramı’nda da 7/24 görevde olacağı belirtildi.

Ramazan Bayramı tatili öncesi Başkentlileri olası yangın, gölet ve barajlarda boğulma riskine karşı da uyaran Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Levent Çeri, “Her zaman olduğu gibi bayramda da 7/24 esasıyla 48 itfaiye istasyonu ve 320 vardiya personelimiz ile görevimizin başındayız. Bayramımızı sevdiklerimizle huzur içerisinde geçirmek için bazı küçük önlemlerin tavsiyesinde bulunmak istiyoruz ki bu güzel bayramımız küçük ihmallerle trajediye dönüşmesin.” dedi.

mhkhkh.jpg

“ELEKTRİK ŞALTERLERİ İLE SU VE DOĞAL GAZ VANALARINI KAPATIN”

Çeri, bayram tatilinde evlerinde bulunmayacak vatandaşlardan elektrik şalterleri ile su ve doğal gaz vanalarını kapatmalarını isteyerek, prizlerde elektrikli aletlerin takılı bırakılmamasının önemine değindi.

Hava sıcaklıklarının artmasıyla vatandaşları serinlemek amacıyla göl, gölet ve barajlara girmemeleri konusunda uyaran Çeri, buralarda ateş yakılmaması gerektiğini söyledi.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.