Ankara Kahramankazan Belediyesi Kent Meydanı projesini halka ve ilçeye kazandırıyor… Meydan her geçen gün yükseliyor

Ankara Kahramankazan, yeni şehir meydanına kavuşmak için gün sayıyor. Kahramankazan Belediyesi tarafından ilerletilen ve en büyük projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi her geçen gün belediye binası yanında yükseliyor.

Ankara Kahramankazan Belediyesi Kent Meydanı projesini halka ve ilçeye kazandırıyor… Meydan her geçen gün yükseliyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: SAMET EKER

Kahramankazan Belediyesi ilçeye birçok projenin yanında bir de kent meydanı kazandırıyor. Belediye'nin hemen yanında yer alan proje, pek çok ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı.

img-2903.jpg

5 BİN METREKARE ALAN

Kahramankazan Belediyesi, insan odaklı projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Çevre ilçeler arasında hızla gelişmeye devam eden ilçe çözüme odaklı projeleri hayata geçiriyor. Kent Meydanı projesinin temel betonunun atılması ve perde duvarların yükseltilmesi ile proje her geçen gün hızla ilerliyor. Belediye'nin hemen önünde ve birçok caddenin birleşim bölgesinde bulunan 5 bin metrekarelik bir alana yayılacak olan Kent Meydanı, şehrin çehresini değiştirecek önemli bir proje olarak tasarlandı.

img-2919.jpg

ÇOK AMAÇLI MEYDAN

Meydan içerisinde yer alacak 450 araç kapasiteli iki katlı otopark, kafeterya, mescit, abdesthane, sosyal donatı alanları ve umumi tuvaletler, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlendi. Proje ile Belediye'nin hemen yanı başında vatandaşlar için sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amaçlandı. Ayrıca yaz aylarında havuz olarak, kış aylarında ise buz pateni pisti olarak kullanılabilecek bir kuru havuzun bulunması, meydanın çok amaçlı bir alan olarak planlandığını gösteriyor.

1035e64a-139b-4c91-938c-72f586216f7c.jpg

HALKIN YAŞAM KALİTESİ ARTACAK

Bu tür projeler sadece şehir estetiğini güzelleştirmekle kalmayıp, aynı zamanda vatandaşların sosyal hayatına ve ihtiyaçlarına katkı sağlıyor. Kent Meydanı projesi, Kahramankazan Belediyesinin sadece altyapıya değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlara da önem verdiğini gösteriyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.