Ankara'da dolandırıcılık ve tefecilik operasyonu:4 kişi tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, "dolandırıcılık" ve "tefecilik" suçlamalarıyla gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

Ankara'da dolandırıcılık ve tefecilik operasyonu:4 kişi tutuklandı!
Yayınlanma:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nun işyerleri aracılığıyla yüksek faizlerle "vadeli altın satışı" adı altında borç para vererek mağdurları dolandırdığı iddiasıyla başlattığı soruşturma kapsamında, şüphelilerin mağdurlardan maaşlarından muvafakat alarak altın teslim etmiş gibi fatura imzalattıkları ve aynı zamanda iş vaadiyle para aldıkları ihbarı üzerine operasyon başlatıldı.

Başsavcılığın talimatıyla emniyet ekipleri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, 158 tefecilik ve 6 nitelikli dolandırıcılık eylemiyle ilişkilendirilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri alındıktan sonra Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildiler. Hakimlik tarafından 4 şüpheli, "tefecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından" tutuklanırken, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.