Ankara’da trafik kazalarının ardı arkası gelmiyor!

Dün Ankara’da birçok trafik kazası yaşandı. Maddi hasar ve yaralanmaların oluştuğu kazaları anadolugazete.com.tr sizler için derledi.

Ankara’da trafik kazalarının ardı arkası gelmiyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Ankara’nın farklı ilçelerinde birçok trafik kazası meydana geldi. Ankara’da sıcak havalara, dikkatsizlik ve aşırı ve hız da eklenince trafik kazaları kaçınılmaz hale geliyor.

Ankara’nın güneydoğusunda yer alan Balâ ilçesi yakınlarında oluşan trafik kazasında bir araç takla attı. Ciddi maddi hasar oluşan kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler gelene kadar trafikte aksama yaşandı. Ekipler kazayla ilgili soruşturma başlattı.

fff.jpg

Başkent Ankara’nın Etimesgut ilçesinde de yaralanmalı trafik kazası gerçekleşti. Eskişehir yolu Turkuaz TOKİ evleri yakınlarında seyir halindeki bir aracın kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralı olduğu bildirildi. Kazanın ardından ortaya çıkan uzun kuyruklar şoförlerin tepkisine sebep oldu. Kazaya müdahale etmek için olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken uzun süre aksayan araç trafiği normal akışına döndü.

kamyona-carp.jpg

Ankara’da meydana gelen kazalardan bir diğeri Kahramankazan ilçesinde yaşandı. Kurtboğazı Barajı çıkışına yakın yerde Ankara istikametindeki kazada 2 araç şarampole uçtu. Olayın ardından yol uzun süre tamamen kitlendi.

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum