Ankara'da yürümeyen merdivenler bayram ulaşımını çileye dönüştürüyor!

Ankara'nın kalbindeki Ulus metro durağı, şehirdeki önemli ulaşım ağlarının kesişim noktalarından biri olmasına rağmen, uzun süredir devam eden bozuk yürüyen merdiven sorunu bayram ulaşımını çileye dönüştürüyor.

Ankara'da yürümeyen merdivenler bayram ulaşımını çileye dönüştürüyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Vatandaşlar, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak için metro ulaşımını tercih ederken, sıklıkla karşılaştıkları bozuk yürüyen merdivenler nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor.

Özellikle yoğun saatlerde, işe gitmek veya işten dönmek isteyen vatandaşlar ve yaşlılar, çalışmayan yürüyen merdivenler yüzünden merdivenleri kullanmak zorunda kalıyor. Yürümeyen merdivenler, Ramazan Bayramı boyunca Başkent'i gezmek ve bayram ziyaretlerinde bulunmak isteyenlerin çilesi olmaya devam ediyor.

metroo.jpg

METROLR ÜCRETSİZ AMA MERDİVENLER ÇİLE

Ankara metrolarındaki yürümeyen merdivenler, engelli bireyler ve yaşlılar gibi hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler için de büyük bir sorun teşkil ediyor. Yürüyen merdivenlerin çalışmaması, vatandaşların durağa erişimini ciddi şekilde engelliyor ve günlük yaşamlarını sürdürmelerini zorlaştırıyor.

Ulus metro durağında yaşanan aksaklıklar nedeniyle "Bayram günü bu da olmaz ki, nefes nefese kalıyoruz." sözleriyle sitem eden yolcular, aksaklıkların bir an evvel giderilmesini istiyor.

Bu çileye son vermek için acil önlemlerin alınması, şehir halkının rahat ve güvenli bir şekilde toplu taşıma hizmetinden yararlanabilmesi için yetkililerin harekete geçmesi gerekiyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.