Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçesinde trafik kazaları! Araçlar pert!

Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçesinde trafik kazaları meydana geldi. Kazalarda, hayatını kaybeden olmazken, araçlarda ise ağır hasar oluştu.

Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle ve Sincan ilçesinde trafik kazaları! Araçlar pert!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinin Batıkent semtinde trafik kazası medyana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle araç devrildi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, can kaybı yaşanmazken, sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

sincan.jpg

Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Sincan'da dün trafik kazası meydana geldi. Kaza, Sincan merkezde yaşandı. Öğrenilen bilgiye göre, iki otomobil çarpıştı. Kazada can kaybı olmazken, araçlarda maddi hasar oluştu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturulma başlatıldı.

mit.jpg

Ankara'da bir diğer kaza ise Çankaya'nın Ümitköy Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 2 otomobil çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden olmazken, araçların birinde çok ağır hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis, kazaya ilişkin çalışma başlattı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.