Ankara'nın farklı noktalarından kaza haberleri geldi

Başkent Ankara'da bu sabah saatlerinde art arda trafik kazaları yaşandı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda şehrin neredeyse her noktasında trafik kazalarının yaşandığı görüldü.

Ankara'nın farklı noktalarından kaza haberleri geldi
Yayınlanma:

Başkentliler, güne trafik kazası haberleriyle uyandı. Sabah trafiğinin yoğun bir şekilde ilerlediği Ankara'da, şehrin farklı noktalarından sabah saatlerinde kaza bildirimleri geldi. Trafik kazalarına ilişkin görüntüler, vatandaşlar tarafından kaydedildi ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

İLK KAZA KUZEY ÇEVRE YOLU'NDAN

Başkent Ankara'da ilk kaza haberi Kuzey Çevre Yolu'ndan geldi. Sabahın ilk ışıklarında gerçekleşen kaza, İvedik yönü Bağlum ayrımında gerçekleşti. Kazada, olay yerine trafik polislerinin geldiği görüldü. Görüntüler, yoldan geçen vatandaşlar tarafından paylaşıldı.

Ankara'da meydana gelen bir diğer kaza da Keçiören'deydi. Sosyal medya üzerinden kazanın Çekirge Caddesi, Fatih yönünde gerçekleştiği bildirildi.

kazasabah.jpg

ZİNCİRLEME KAZALAR YAŞANDI

Hemen hemen aynı saatlerde yapılan başka bir kaza da Samsun Yolu, Merkez yönünde, Çiğiltepe bağlantısında gerçekleşti. Bu bölgede çok sayıda aracın karıştığı bir zincirleme kazanın olduğu bildirildi.

Şehrin neredeyse dört bir yanını saran trafik kazalarında bir haber de Batı Çevre Yolu, Gölbaşı yönü, Tulumtaş yol ayrımından geldi. Burada 6 araçlık zincirleme kazanın olduğu görüntülendi.

Son olarak, Özvatan Sokağı, Park Vadi bağlantısında 747. Cadde yönünden de bir kaza fotoğrafı sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

sabahkaza.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.